Sporthorloge dames

Waar dien je op te letten bij het kopen van een sporthorloge dames? Moet deze nu echt aan andere specificaties voldoen dan een sporthorloge voor heren? Op deze pagina gaan we hier wat meer op in en vind je dan ook ons advies voor een sporthorloge dames. Want eigenlijk kunnen we de conclusie meteen wel hier aan het begin zetten. Want is een horloge voor haar nu echt fundamenteel anders dan een horloge voor hem? Nee is het korte antwoord.

Waarom we dan toch een aparte pagina voor een dames sporthorloge hier neerzetten is eigenlijk heel simpel. De dames willen over het algemeen geen lomp uurwerk om hun pols hebben zitten. Wij vermoeden ook dat de meest trendy designs onder sporthorloge door de dames ingezet is. Want waar de slimme horloges een aantal jaar geleden bij hun intro allemaal “saai” grijs waren met een paar witte en zwarte uitschieters, zijn de ontwerpen van tegenwoordig kort gezegd heel divers geworden. Daarbij zijn de meeste sporthorloges ook eenvoudig van een ander horlogebandje te voorzien met als gevolg dat je weer een compleet andere uitstraling krijg van je sporthorloge. Wij zetten hieronder de diverse dames sporthorloges voor jou op een rijtje met daarbij vooral onze focus op een leuk en wat compacter design.

1. Garmin Vivoactive 4s

Jaja dat is op het moment van schrijven in 2022 wat ons betreft toch echt de Garmin Vivoactive 4s. Met dit sporthorloge haal je namelijk een heerlijk lichtgewicht sporthorloge in huis. Dit horloge heeft namelijk alles wat ons betreft in huis om het sporthorloge voor dames van dit moment te zijn. Het klokje is qua formaat lekker compact en is met zijn diverse designs echt een aanrader. De 4s is dan ook echt ontworpen voor dames met een smalle pols, compact maar toch groot genoeg klokje en heel veel horlogebandjes beschikbaar (in natuurlijk vele trendy designs).

Daarom is de Vivoactive 4s het beste sporthorloge voor dames in 2022. Wat dit horloge allemaal in huis heeft leest je o.a. in de volgende review terug. Bekijk hier onze complete review van de Garmin Vivoactive 4